Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Asztali lámpák választéka

Ebben a kategóriában megtalája az Önhöz illő asztali lámpát, legyen szó egy éjjeli szekrényről vagy akár íróasztalról. Egy asztali lámpa mindig jó, ha kéznél van.

Rendezés:
Nézet:

Asztali lámpák, amelyek fényt visznek, mindabba, amit csinálsz

Az asztali lámpáink rávilágítnak közvetlenül arra, amit éppen teszünk az asztalnál ülve. Pontosan ez a legjellemzőbb tulajdonsága minden asztali lámpának, hogy egyrészt fényt fókuszál arra , ha írunk, olvasunk, rajzolunk, hímezünk nála, az az bármi olyan dolgot teszünk, ahol a szemmozgás és a kézmozdulat közel van egymáshoz. Az asztali lámpák ugyanakkor hangulatot és teret kölcsönöznek az asztal és környékének, abban a helyiségben, amelyikben elhelyeztük.

Ez a kettős funkciója a lámpáknak nagyban meghatározza, azok kiválasztását és megvásárlását is. Mindenki, aki új asztali lámpa megvásárlását fontolgatja , szeretné, ha az szép dísze lenne, annak a helyiségnek, ahová kerül, másrészt fontos, hogy megfelelő fényt biztosítson, ahhoz, amit csinálni szeretnénk az asztali lámpa mellett.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe, mikor asztali lámpát választunk?

Egy asztali lámpa kiválasztásánál első pillantásra azt tudjuk megállapítani, hogy milyen egy lámpa dizájnja . Ma már az asztali lámpák egyedi dizájnja nagyon meghatározó minden gyártónál. Egy asztali lámpát ugyanis sohasem önmagában, hanem abban a térben képzelünk el, ahová kerül. Ilyen szempontból, máris meghatározó, hogy milyen az adott szoba, nappali, vagy konyha berendezése. A klasszikus stílust kedvelők éppúgy találnak megfelelő választékot a web áruházunkban, mint a legújabb, legmodernebb trendeket kedvelők . Akik igazán egyedi asztali lámpákat szeretnének, azok mindenképpen a tradicionális Tiffany asztali lámpák között nézzenek szét.

A legmeghatározóbb választási szempont mindig az asztali lámpa színvilága és kialakítása lesz. A színvilág, aminek illeszkednie kell a berendezési tárgyainkhoz és a forma, ami dekorációs szerepet is betölt. A fényerejét egy-egy asztali lámpának ugyanis, az utána kiválasztott izzók függvényében szabadon beállíthatjuk.

Az asztali lámpák világítása

Az asztali lámpa kialakítása, már pontosan jelzi, hogy milyen irányokban szórja majd a fényt. A legtöbb asztali lámpánál a fények természetesen lefelé irányulnak, a lámpabura ebbe az irányba tereli azt. Azonban bura nagysága, ha kör, ha szögletes, annak átmérője jelzi, hogy körülbelül mekkora területet fog megvilágítani. Az íráshoz választhatunk, olyan asztali lámpát, amely szűkebben, de főkuszáltabban irányítja a fényt. Ezeknél az asztali lámpáknál a lámpabura pontosan ezért alacsonyabban, a szemmagasság alatt helyezkedik el, míg az olvasásra, vagy más tevékenységekre szánt lámpáknál a bura a szemmagasságba, vagy afölé kerül.

Válasszon dizájnos asztali lámpát még most

A webáruházunk kínálatát, annak asztali lámpa darabjait, mi pontosan olyan darabokkal töltöttük fel, amelyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A két fontos szempont figyelembe vételével , a megvásárolandó asztali lámpa kiválasztásánál már el tudja dönteni, mely asztali lámpákat nézze meg tüzetesebben a webáruházunkban. A stílus, dizájn és a fényirányultsága alapján.

Nézze meg milyen stílusos és egyedi asztali lámpákat találhat meg a webáruházunkban és rendelje meg még most!