Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Fali lámpa kategória, falikarok választéka

A fali lámpák egy olyan fényforráshoz tartoznak, amelyet használhatunk nappaliban, folyosón, fürdőszobában vagy ahol Ön igényli. Nálunk most igazán megvilágosodhat. :)

Rendezés:
Nézet:

Fali lámpák, hogy vezessen minket a fény

A lakótér egyre több helyére kerülnek világító testek. A fali lámpák története, ebben a sorban az egyik utolsó elemnek számít. A világítás megjelenésekor ugyanis elsősorban az ember közvetlenül a tevékenységét igyekezett megvilágítani. A gyertyák, a mécsesek, a petróleumlámpák, mind-mind az asztalon helyezkedtek el, hogy lehessen náluk dolgozni, írni, olvasni. Ezek a világítótestek természetesen hordozható funkciókat is kaptak, olyan foglalatokba kerültek, amit könnyű megfogni és magunkkal vinni, hogy lássuk magunk előtt az utat, amerre megyünk, vagy megtaláljuk, ha keresünk valamit.

Azokon a helyeken, ahol már jobb módú emberek éltek, nagyon korán megjelentek a folyósokon, pincékben a falakon a fáklyatartók és az ebben elhelyezett fáklyák. A fáklyáknak is voltak természetesen hordozható funkcióik, mert nem világították meg a folyosók és utak minden egyes részét, hanem azokat egyik távoli pontról a másikig lehetett vinni és ott újra elhelyezni.

Ezeknek a korai fali fáklyatartóknak az utódai a fali lámpák , amelyeket a csillárokkal szemben, - amiket nagyobb alapterületű helyiségekben helyeztek el, jóval az emberek feje fölött, hogy minél nagyobb területet bevilágítsanak, - kifejezetten a közlekedő helyeken használták.

Falilámpák felhasználási helyük szerint

Ahogy a falilámpák eredetéből kitűnik, ezt a típusú világítást elsősorban a közlekedő helyeken, folyosókon, átjáróknál használták először. A falilámpák elsődleges feladata az volt, hogy láthatóvá tegyék előttünk az utat. Azonban, ahogy az emberek otthonai változtak egyre több egyedi térrel bővültek, úgy kaptak egyre több szerepet a falilámpák is. Így ma már a falilámpák, életvitelünknek megfelelően számos olyan helyen is felbukkannak, ahol új funkciókat nyernek.

A nappalik az egyik olyan terület, ahol a beszélgetésekhez, közös programokhoz tévézéshez, játékhoz választhatunk egyedi és a célnak megfelelő falilámpákat . A nappalik is azok a helyek, ahol sokat jelent a belső dekoráció, ahová kerülnek ezek a falilámpák. Így a falilámpáknál is választhatunk klasszikus , vagy modern változatokat. Ilyenkor a falilámpák kiválasztásánál, hogy melyiket helyezik webáruházunk kosarába, sokat nyom a latba, hogy a nappali stílusa, milyen megoldásokat tesz lehetővé, ott milyen lámpa mutat igazán jól. A mai falilámpák, különösen a Tiffany falilámpák , olyanok, hogy mint régen a festmények, fotók, mert ezek a falilámpák ma már valóban díszítik a lakóterünk.

Falilámpák gyerekszobába

A gyerekszobák ma már külön kis világokat teremtenek a gyerekeinknek. Ezekben a világokban kitüntetett szerepe van a megfelelő fénynek. Ezek a falilámpák viszont nemcsak azt a célt szolgálják, hogy a játékhoz, a mindennapi tevékenységekhez legyen elegendő fénye a gyereknek, hanem fontos grafikus része a gyermek világának. Így olyan grafikai elemekkel, formákkal létrehozott falilámpákat választunk a gyerekszobákba, amelyek a gyerekszámára, olyan fényt jelentenek, amitől igazán otthonosan és kreatívan érzi magát majd a gyermekszobában. Ezekből a gyerekszobákba való lámpáinkból is folyamatosan bővül a kínálatunk, de a már elérhetőkből is érdemes mielőbb kiválasztani a legjobbakat.

Falilámpák a fürdőszobába

A fürdőszobák is a modern élet új területei. A tisztaság, a tisztálkodás nagyban meghatározza a mindennapi életritmusunk. A tisztasághoz, eredendően hozzátartozik a sok-sok fény. A fürdőszobába való falilámpáinknál, ezért kifejezetten egyedi magas fényerővel rendelkező falilámpákat talál. Bármelyiket válassza a fürdőszobája, az meg fog telni fénnyel.

Fali lámpák a Lámpa&Designtól

A webshopunkban megtalálható és megvásárolható fali lámpák, pontosan azokat a tradíciókat ötvözik, amiket mi kifejezetten fontosnak tartunk a fali lámpák esetében.

Így bármelyik fali lámpára is esik a választása és kerül a kosarába, biztosan elmondható, hogy a fali lámpák közül a leginkább tradíciót követők, ugyanakkor egyediek is, amit nálunk választott.

Csak pár kattintás és máris az Öné lehet az egyik gyönyörű fali lámpa!

Válasszon és rendelését adja le még most!