Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Mennyezeti lámpák és mennyezeti csillárok széles választéka

Mennyezeti lámpa, csillár vagy esetleg mennyezeti függeszték. Ezek azok a világítások, amelyek igazán meghatározzák egy helyiség összhangját. A design és a stílus csak Önön múlik.

Rendezés:
Nézet:

Csillár, mennyezeti lámpa

A nyelv nagyon pontosan tükrözi, már egy-egy tárgyunk eredetét és funkcióit is. A csillár, a csillag szavunk, a csillogás egyik alakváltozata. Ez nem is véletlen, hisz a csillárok, mint mennyezeti lámpák a fejünk fölött helyezkednek el, mint a csillagos égbolt és onnan szórják fényüket a szobák, nappalik és konyhák, minden egyes pontjára.

A csillagos ég felettünk, mindig páratlan élményt jelent az embernek. Nem véletlen, hogy a világítótestek közül épp emiatt a csillároknak a legmagasabb az esztétikai értékük és itt is találjuk a legnagyobb változatosságot. A csillár választás egy-egy embernél így sokkal szimbolikusabb , mint bármilyen más dekorációs elemé a saját terünkben.

Klasszikus, vagy modern mennyezeti lámpák?

Itt a mennyezeti lámpa választásnál nagyban befolyásolja az elképzeléseinket, hogy elsősorban funkcionális, vagy közösségi térbe kívánjuk elhelyezni a csillárunkat. A modernség számos olyan absztrakt formát hozott a csillárok közé is, ami a funkcionalitást – a megfelelő fény, a megfelelő helyre – egyedi formák gazdag és változatos világába csomagolta. Az olyan terekbe, ahol már inkább a technikai készülékek megléte a domináns, inkább ezek a modern mennyezeti lámpák illenek. A tévével, hifivel, játékkonzollal, számítógéppel ellátott terekbe ezek a modern csillárok illenek. Ez a belső tér és egy ilyen mennyezeti lámpa választása is azt mutatja , hogy otthonosan és jól érezzük magunk egy ilyen környezetben, ahol az ember ultramodern szórakoztatásáé a főszerep.

A klasszikus, beszélgetős, családi és baráti összejövetelekre szánt terekben, viszont a klasszikus csillár megoldások jelentik azt a meghittséget, azt az eredendő összetartozást, amiért az ilyen típusú csillárok a régi gyertyás csillárokhoz hasonlítanak. Ezeknek a mennyezeti lámpáknak a másik típusa, a nagy ékszerként alálógó darabok, amelyek a csillagos égbolt végtelenségét és gazdagságát lopják a szobáinkba, a nappalikba.

Válasszon a világlátásához megfelelő világítást, csillárt

Amennyiben végignézi a mennyezeti lámpa, csillár kínálatunkat láthatja, hogy ezek nem is olyan nagy szavak, mert mi valóban, olyan típusú és funkciójú csillárokat válogattunk össze a webáruházunkba, ami lehetővé teszi, hogy ne csak otthona dísze legyen a csillár, hanem fontos kifejezője annak, amit az otthon, az adott belsőtér jelent.

Régen különleges alkalom volt, amikor egy csilláron valamennyi gyertyát, akár több százat meggyújtottak és a magasba húztak. Ma már kevésbé nyilvánvaló, hogy ugyanilyen ünnepi jellege van, amikor fénybe borul egy gyönyörű csillár.

Mi a mindennapoknak ezt az ünnepét kínáljuk, esztétikus és egyedi csillárainkkal.

Fejezze ki otthona és a mennyezeti lámpái minél jobban, mindazt, amit szeret és gondol, válasszon egyet ehhez a különleges csillárainkból és a tegye a kosarába!