Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Spot lámpák választéka

Amennyiben a modern design kedvelője, akkor jó helyen jár. Az alábbi spot lámpák egyike igazán jó választás lehet az Ön számára, akár egy mennyezeti függeszték részeként.

Rendezés:
Nézet:

Spot lámpák, egyedi hangulat, egyedi fényforrások

Ma már a fények, nemcsak funkcionális részei az otthonunknak, hanem fontos díszítő és hangulatteremtő elemek . Ebben kiemelt szerepe van a spot lámpáknak, amelyek rejtett, vagy különleges hangulatú fényforrásokként sokszor kölcsönöznek egyedi hangulatot és különös dekor hatást. A spot lámpákkal való hangulatteremtésnek és dekorációknak csak a képzelet szab határt.

Számos olyan mennyezeti függeszték található meg a spot lámpáinknál is, amelyek segítségével a tér bármely pontjára, rá tudjuk irányítani a figyelmet. A spot lámpa fénye ugyanis jól kiemel, egyes különleges tárgyakat, bútorrészleteket. A spot lámpákkal, azok irányított fényeivel motiválhatjuk mindennap magunk, vagy kiemelhetjük a hozzánk érkező vendégeknek, azt, amit fontosnak tartunk. Lehet állandó fényt irányítani a céljainkra, az éves tervünkre, amit kitűztünk a falra. Fontos emlékfotókat, vagy díjakat emelhetünk ki, hogy mindig szem előtt legyenek.

A spot lámpák, otthonunk színházának a reflektorai

A fényt, mint történetmesélő, kiemelő eszközt a színháznál jobban, látványosabban sehol sem használják. A spot lámpákkal, pontosan, ilyen dramaturgiai , történetmesélő és kiemelő funkciókat érhetünk el odahaza is.

Mennyezeti spot lámpák

A spot lámpákat pontosan ilyen jellegzetes sajátosságuk miatt, sokszor, mint apró csillagokat helyezik el a mennyezetben, amelyek külön-külön, egy-egy pontot világítanak meg szépen, még a sok csillag együtt az egész teret. A mennyezeti spotlámpáink közül soknál létezik olyan egyedi funkció, ahol a mennyezeti függeszték különálló darabjait, más-más irányba lehet fordítani. Így azokat a pontokat tudjuk kiemelni a helyiségben, ahol többet vagyunk, vagy ahol többet keresünk valamit és így fontos, hogy oda irányuljon a fény. Ezeknek a pontoknak a kiemelésével, különösen, ha a mennyezet felől érkezik a fény, nagyon erős hangulati hatásokat érhetünk el.

Fali spot lámpák

A fali spotlámpákkal és az ott elhelyezett dekorációs tárgyakkal, képekkel, olyan egyedi világokat tudunk teremteni, ami nemcsak otthonossá, hanem nagyon kreatívvá varázsolja köröttünk a teret . S ezeknek a megvilágításoknak, így nagyon komoly esztétikai értéke lesz, mint egy modern múzeumban, ahol ilyen fényekkel emelik a ki a műalkotások értékét. A fali spot lámpákkal, ezért kreatív, értékes és gondolatgazdag tereket teremtünk.

Válasszon egy különleges spotlámpát a kínálatunkból és varázsolja kreatívvá az otthonát!

Bármelyik spotlámpát is helyezi a kosarába, lehetősége lesz különleges fényhatásokkal elevenné tenni otthona bármely részét!