Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Design led lámpa termékek

A Design Led Lámpák Új kollekciójának, illetve néhány modern lámpa típusának bemutatása.

Szeretn design-led-lampa-eos ék nektek bemutatni az design lámpa kollekció új extravagáns darabjai közül néhányat. Az eddigi íves stílusvonalat kicsit megfrissítve, most a szögletes formák is helyet kapnak a termékpalettán. Ez a lakberendezők számára is nagy öröm lehet, mivel ezáltal bővül az elképzelés egy helyiség berendezésénél. A szögletes vonalvezetésű design led lámpák egyik új tagja az EOS névre hallgat. Az EOS lámpának hét stílusvariációja közül csemegézhetünk, amelyek mennyezeti lámpa funkciót töltenek be. Ezen belül is a mennyezeti függesztékek közé rangsorolnám mivel, minden egyes darabja maximum 80 cm-re ereszkedik le a mennyezetről. Négy változat szimetrikus mérettel rendelkezik, ami 55x55cm. A másik három típus az nyújtottab alakot kapott, ez pedig 76x37cm-es méretében nyílvánul meg. A színek terén egyenlőre nem történt változás, maradt a hét színkombináció, amiből kedvünkre választhatunk.

design-led-lampa-leggero

A következő új lámpánk a LEGGERO nevet viseli. A szögletes formák ismételt előkelő darabja. Három stílus közül választhatunk, de igazából ebből kettőt az egyenes vonalvezetés és a letisztultság, egyszerűség jellemzi, ami a modern stílus legfőbb jellemzője is lehet egyben. A harmadik stílus tartalmazza ugyanezeket a paramétereket, viszont a kinézetük meg lett spékelve csillogó kristály darabokkal, amely még inkább vonzóvá varázsolja a magávalragadó lámpatesteket. A színválaszték itt is ugyancsak változatlan maradt. Méretekről még itt annyit mondanék, hogy több méret közül választhatunk, mint az előző társánál. Ennek köszönhetőn még inkább variálhatunk az elrendezésüknél.

design-led-lampa-twist Nem utolsó sorban a kakukktojás. Ezt arra értem, hogy az alábbi új design led lámpánk ragaszkodott a gömölyded formákhoz. Ez a kis gyönyörűség a TWIST nevet hordozza. A név igazán jellemző rá, mivel alakja leginkább egy diszkógömbre hasonlít és az íves körkörös vonalak szinte magával forgatnak bennünket..twist, twist :). Három féle kompozícióból választhatunk, amely lehet önálló, illetve dupla vagy tripla. Az egyes mennyezeti függeszték mérete négy féle is lehet, amíg a páros változatoknak a mérete adott. A színekből szintén a hét darabos választék maradt.

 

Remélem tetszeni fognak az új kollekció darabjai. Hamarosan elérhető lesz az áruházban is.