Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Modern Design LED lámpák egyedi és extravagáns kínálat

Szeretném bemutatni ezt az egyedi és extrém lámpa családot, a design led lámpákat! Különleges formáik olyan magával ragadóak, hogy nagyon vonzóvá tesz bármilyen teret! A megrendelő igényeire szabjuk a kiválasztott led lámpa színét, fényét és mindezt külön kérésre távirányítóval is lehet működtetni. S ez az opció egy mennyezeti vagy fali fényforrásnál nagy előnyt jelenthet. Remélem mindenkinek tetszeni fog ez az exkluzív lámpa design világítás!

Letöltés Letölthető Design Led katalógus -1-25-ig

LetöltésLetölthető Design Led katalógus - 26-57-ig

 

 

 

Rendezés:
Nézet:

Hogy miért led világítás?

A korszerű műszaki és gyártás technológiának köszönhetően, mára már a led világítás és a ledes lámpatestek a legmegfelelőbb választás. Az régi fényforrásokhoz képest a led lámpák és izzók igencsak kedvező fogyasztással rendelkeznek . Mindemellett egy gyorsan megtérülő befektetésnek is mondható. Ezúton is érdemes lecsereléni régi világításainkat, hosszabb élettartamú és környezetbarát minőségi led lámpákra . A fény kibocsájtásuk is igencsak kellemes, nem vibrálnak. Ha led fényforrást választ, oda kell figyelnie a minőségre is. Válasszon Ön is a design led lámpa családból .

A Design Led Lámpák-ról

A design led lámpák egy igazán különleges és egyedi világításnak számítanak. Ha egy ilyen fényforrást választunk otthonunk, irodánk vagy akár szalonunk "fényesebbé tételére", nem fogjuk megbánni. Ezek a modern és egyben különleges formavilágú lámpatestek , led megvilágítást kaptak, amelyeknek a színhőmérsékletét mi határozhatjuk meg 1000-10000K-es skálán. A normál színhőmérséklet kb. 4000K. A 3300K alá eső értékeket meleg fénynek, amíg az 5300K fölötti értékeket pedig hideg fénynek nevezzük. A lámpa színét szintén mi dönthetjük el milyen legyen. Általában hét fajta szín áll rendelkezésünkre, amit szabadon választhatunk, így könnyen alkalmazhatjuk többféle színvilág esetében is. Egy plusz opciónak számít a távirányítási lehetőség , amelyet a rendelés során kérhetünk hozzá. Ezzel a kiegészítővel még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük a mindennapokat.

A Design Lámpa termékek típusai

Largo asztali lámpa

A largo asztali lámpa igazán elegáns dísze lehet íróasztalunknak, teremtsen Ön is teret és hangulatot asztala környezetének.

Largo fali lámpa, Lungo fali lámpa

Ha fali világításról esik szó ezek azok a lámpák, amik egy modern és extravagáns stílust kedvelőnek igazi csemegének számítanak.

Largo mennyezeti lámpa, Lungo mennyezeti lámpa

A design mennyezeti lámpák, na igen ebből a legszélesebb a választék. Ez érthető is, mivel a mennyezti lámpa az a világítás, ami meghatározza a helyiségünk összhangját. Az egyedülálló és nem megszokott formával rendelkező design led lámpák, arra várnak, hogy változást hozzanak a mindenappotokba. A kérdés elég bevállalósak vagytok-e?