Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések

Kérdése van?

Információ kérése termékekkel, illetve a termék beérkezésével kapcsolatban?!

Szívesen állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámon: +36 30 451 8918, valamint küldhet email-t számunkra a kapcsolat menüpontban.

Téma választó

 

Mi tegyek akkor, ha megrendelem - átveszem a terméket és nem tetszik?

Ha megkapja a terméket és nem tetszik, akkor 14 napon belül módjában áll elállni a vásárlási szerződéstől. Elsősorban vegye fel a kapcsolatot velünk. A terméket vissza kell juttatnia hozzánk. Amennyiben a termékkel minden rendben van, a teljes vételárat levásárolhatja másik termékre, vagy az árát visszatérítjük Önnek.

 

Hogyan vegyem meg, ha előtte nem is láttam a terméket?

A webshopon keresztül történő vásárlás egyik hátránya, hogy előre nem tudjuk megnézni a megrendelt terméket élőben. Ennek tudatában, igyekszünk a lehető legjobb minőségű képeket feltüntetni a termékekről. Azonben ami megnyugtató lehet, hogy az internetes vásárlás esetében a fogyasztót védi a 14 napon belüli elállási jog. Amennyiben mégis megrendelné a kiválasztott terméket, még mindig élhet 14 napos elállási jogával.

 

Kapok-e értesítést kiszállítás előtt?

A szállítás előtt emailben értesítjük, hogy a termékeket átadtuk a futárnak! A futárnak minden esetben megadjuk az átvevő telefonszámát, hogy el tudja Önt érni!

 

Mennyi a házhozszállítási díj?

A házhozszállítási díj előre utalás esetén: Ingyenes. Utánvétes vásárlás esetén: 1.500 Ft. Amennyiben a vásárlás összege meghaladja az 50.000 Ft-ot a szállítási díj minden esetben ingyenes.

 

Mikor érkezik? Miért nem érkezett meg?

A termékek várható beérkezéséről e-mailben tájékozatjuk vásárlóinkat. Ha a megrendelt áru nem érkezett meg a visszaigazolt várható beérkezési időpontban, érdeklődjön kollégáinknál telefonon vagy email-ben. Ügyintézéshez kérjük készítse elő a vásárlási azonosítót (a visszaigazoló email-ben találja a fejléc környékén) és a termék pontos cikkszámát. Előfordulhat, hogy azonnal nem tudunk pontos választ adni, mert a forgalmazóval/gyártóval fel kell vennünk a kapcsolatot, ebben az esetben kérhet email-ben visszajelzést illetve visszahívást. Automata rendszerünk abban az esetben küld a vásárlónak értesítést, amikor a termék beérkezik és megváltozik a státusza.

 

Van-e lehetőség telefonon, emailben rendelni?

Megrendelést kizárólag interneten keresztül fogadunk el, telefonon nem áll módunkban. A megrendelés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra, iktatásra nem kerül. A vásárlói kosár összeállítása után a vásárlónak lehetősége nyílik a kosár utólagos módosítására egészen addig, amíg nem véglegesíti a rendelését a rendelési folyamat végén található "Rendelés jóváhagyása" gombbal.

 

Rendelhető-e hozzá tartozék, alkatrész?

Az általunk forgalmazott termékekhez tudunk beszerezni tartozékot, illetve néhány alkatrészt, de egyeztetés szükséges. Csak abban az esetben nem tudjuk Önnek biztosítani, ha a gyártói cég már nem forgalmazza/gyártja az adott terméket.

 

Van raktáron és ha van egyből elvihető? Ki tudnak-e szolgálni raktárról?

Nem tartunk készéleten termékeket. Kizárólag rendelésre tudjuk teljesíteni megrendeléseit. A szállítás idő általában 5-15nap ( a pontos szállítási idővel kapcsolatban egyeztetünk Önnel ).

 

Van-e garancia a termékekre és hogyan érvényesíthető?

A gyártó minden termékére garanciát vállal, amit a számla illetve a garancialevél ellenében lehet érvényesíteni. Bővebb információt a garancia oldalunkon olvashat.

 

Bankkártyás fizetéssel felmerülő kérdések

Amennyiben kérdése merülne fel a bankkártyás fizetéssel ezen az oldalon tájékozódhat.