Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Nőnapi Facebook-os kupon kedvezmény

A Facebook-os Nőnapi kupon kedvezmény részletei.

Nőnapi-kupon-kedvezmény

A játék lényege a facebook-os "nőnapi ajándék kupon" poszt like-olása és megosztása. Ezzel már részt is veszel a 2016. Március 6.-ai Vasárnapi sorsoláson, amely a facebooknyertes.com alkalmazás segítségével történik. A sorsolásnak a nyertesei az első három helyezett lesz, akik megnyernek egyenként 1db 5.000 Ft értékű kupont, amelyet 2016. Március 31.-ig fel tudnak használni a webáruházunk termékeinek megvásárlása esetén kedvezményként. A kupont 25.000 Ft feletti értékű termékek esetén tudjátok beváltani. A nyereteseknek kiküldünk email-ben egy kupon kódot, amelyet a vásárlás folyamán hozzá tudtok adni a kosárhoz, így jóváíródik a kedvezmény értéke. A kupon akciós termékek esetében nem használható fel.

Reméljük örömet tudunk szerezni a hölgyeknek ezen nemes nap alkalmából. Nincs más dolgotok, hogy kövessetek minket a Facebook-on is.

Ha kérdésetek merülne fel a részletekkel kapcsolatban, akkor a kapcsolat menüpont alatt ezt megtehetitek email formájában.


Elérkeztünk játékunk végéhez, így a meghirdetett "Nőnapi ajándék kupon kedvezmény" posztunk kedvelői között kisorsoltunk 3 db 5000 Ft értékű kupont.

Első nyertes: László Vitális -  https://www.facebook.com/laszlo.vitalis

Második nyertes: Zsuzsa Slavóczkiné -  https://www.facebook.com/zsuzsa.slavoczkine

Harmadik nyertes: Melinda Tóth -  https://www.facebook.com/melinda.toth.12177

Gratulálunk! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: nőnapi kupon ajándék kupon kupon